WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 2206
Pawprints (₱) : 810
Roedel : What will you become? [Ōkami Alpha]
Leeftijd : 6 jeers, 5 monts
Partner : Add some BBQ-sauce & enjoy! [Scarleg II]
Profiel bekijken

. 'Sup [SUCIC] .

op zo maa 20, 2016 10:19 am
Amatariseu had opgemerkt dat ze een prachtig gebied overgeslagen had. Toen ze besloot om een eindje af te dwalen van het moeras (en de chagrijnige Khuo), stuitte ze ineens op hoge, ronde heuvels die een groot gedeelte van het gebied bedekte. Met een grijns stapte de grote Albino uit de struiken. Wauw. De wind was hier frisser, en de lucht was minder benauwd. Het was een wonderbaarlijk mooie, machtige en interessante plek. 'Well, well...' De vuurrode ogen keken gretig naar alle holen en rotsen die zo hier en daar op de heuvels stonden. Genoeg om naar te kijken hier. Het lach verwekkende sarcastische gesprek met Khuolema had haar min of meer opgefokt, maar nu kon ze er om lachen en voelde ze zich een stuk beter. Eigenlijk iets te goed. Het was wonderlijk hoe snel ze haar rouw- en spijtgevoelens kon vergeten. Misschien was dat ook beter zo. WS was WS, en nu was ze in Serigala. De gespierde Wolvin draafde een stukje de heuvel op. De grond was glad, maar sterk, net als het taaie gras dat de heuvel bekleedde. Het was mooi hier... en lekker rustig. Nah. Eigenlijk iets te rustig. Na een zware klim waar Ama niet lang over deed bereikte ze de top. Hell yeah! Nog meer heuvels! Tot aan de horizon zag ze ze; de ronde, in mist gehulde titanen. Het was nog vroeg in de morgen: met een beetje geluk had ze de boel verkend als de nacht viel. Met een energieke glans in haar ogen maakte de teef aanstalten om verder te lopen... als ze niet onverwachte geluiden en geuren opving. Shait. Wat nou weer?! Een soortgenoot; ongetwijfeld. Maar waarom nu? Zag hij dan niet hoe druk ze bezig was gelukkig te zijn verdomme? Ama rolde droogjes met haar ogen. 'Sup. Who's there?'

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
Honest Age:
PitaPata Dog tickers
avatar
Berichten : 426
Pawprints (₱) : 16
Roedel : Freedom is a length of rope. God wants you to hang yourself with it
Leeftijd : 6 yrs
Partner : All good things come to an end, but I just want to know when they begin
Profiel bekijken

Re: . 'Sup [SUCIC] .

op zo maa 20, 2016 5:07 pm
Na een mislukte jacht lag de reu een beetje verslagen in het met dauw bedekte gras. Op het moment wist hij even niet meer wat hij met zichzelf en zijn leven aanmoest. Volgende maan zou hij namelijk zijn zesde levensjaar ingaan en hoewel dat nog altijd het toppunt van een wolf zijn leven was, had hij vrijwel geen reden om door te gaan. Hij had geen droom om achterna te jagen en geen doelen om naar te streven. Het enige wat hij deze dagen nog deed was een beetje doelloos ronddwalen als een eenzame ziel. Op zich had hij daar niet zo heel veel problemen mee, want het was iets wat hij vrijwel zijn hele leven had gedaan, maar het was eenzaam en ondanks dat hij het liever zo had, miste hij een beetje gezelschap wel. Ook hij kon een goed gesprek met een ander levend wezen wel waarderen. Niet dat hij dat zomaar zou toegeven.
Ergens zat hij eraan te denken misschien weer eens een roedel te stichten. Het idee had al een tijdje bij hem rondgespookt, maar hij twijfelde sterk en wist niet of hij de taak wel weer op zich wilde nemen. Een ding was zeker: vijanden die hem het leven zuur wilde maken had hij niet meer. Adarsh en zijn zus Minxie waren beide op gruwelijke wijze gestorven, waarvan de dood van zijn zus hem van tijd tot tijd nog wel eens slapeloze nachten bezorgde. Sucic was nu helemaal alleen en de enige vijand die hij nog had, was hijzelf, maar ondanks dat liet hij het idee van een roedel nog maar voor wat het was.
De witte wolf hees zichzelf overeind en schudde zijn witte vacht uit. Zijn wintervacht begon al los te raken en zou binnenkort plaats gaan maken voor een minder wollige zomervacht. Na het kort te overwegen, nam hij het besluit zijn jacht op voedsel te hervatten en ging opzoek naar een geurspoor van een konijn of iets. Die waren tijdens de schemering vaak actief en zaten wel ergens op een paar grassprieten te knagen. Als hij er een wilde vangen was dit het moment van de dag om een poging te wagen, maar in plaats van een konijnengeur te vinden, vond hij die van een wolf. Het rook vaag bekend dus hij vermoedde de wolf - of eerder wolvin - al eens eerder ontmoet te hebben. Het lukte hem echter niet om zich een gezicht voor de geest te halen. Hij was wel nieuwsgierig na wie het was en irriteerde zich aan het feit dat hij het niet meer wist. Daarom besloot hij het spoor te volgen om erachter te komen, maar hij dwong zichzelf wel niet lang rond die wolvin te blijven hangen en haar binnen de korstte keren weer ver achter zich te laten. Niet omdat hij haar niet mocht of omdat hij toch liever alleen was ofzo. De enige reden daarvoor was dat hij gewoon geen banden wilde of vrienden wilde maken. Het zat nog zo in zijn hoofd gedreund dat iedere vriend of vriendin uiteindelijk zou sterven door zijn toedoen. Dat wilde hij kostte wat het kost vermijden.
Aangezien het spoor nog vers was duurde het niet lang of hij had de eigenares ervan gevonden boven op een heuvel. Ze stond met haar rug naar hem toegekeerd, maar toen ze sprak herkende hij haar stem vrijwel meteen: "Sup. Who's there?" Sucic bleef op een paar meter afstand stilstaan. "Well this is been a while," zei hij, maar er zat geen nostalgie in zijn stem. "Though I have to say you look better than you did when we first met."


OOC: Oke, niet verwacht dat m'n post zo lang zou worden O_o

_________________
"Salvation and Damnation.. are the same thing."

Sucic - Aedan - Fenris
avatar
Berichten : 2206
Pawprints (₱) : 810
Roedel : What will you become? [Ōkami Alpha]
Leeftijd : 6 jeers, 5 monts
Partner : Add some BBQ-sauce & enjoy! [Scarleg II]
Profiel bekijken

Re: . 'Sup [SUCIC] .

op zo maa 20, 2016 8:05 pm

Toen ze haar kop in de richting draaide van de stem, zag ze een witte reu staan. Blauwe oogjes, zo'n paar manen ouder dan zij. Hmm. Hij leek bekend. De witte reu sprak over een 'vorige keer', waardoor Ama even moest fronzen. 'Aye, I remember you.. gromde de grote teef langzaam knikkend. 'En ja, tijden veranderen. De volksverhuizing heeft me goed gedaan.' Hoewel ze zijn naam niet meer wist, wist ze wel dat híj de Wolf was met wie ze had gesproken over 'de zware tijden'. Tjee, dat leek al eeuwen geleden. Amatariseu bewoog even met een van haar oren, alsof ze op zoek was naar pottenkijkers. Niet dat ze iets van plan was met deze reu, maar ze wist dat hij haar misschien terug kon trekken in haar pijnlijke wereld van rouw en ellende. Niet iets waar ze zin in had.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
Honest Age:
PitaPata Dog tickers
avatar
Berichten : 426
Pawprints (₱) : 16
Roedel : Freedom is a length of rope. God wants you to hang yourself with it
Leeftijd : 6 yrs
Partner : All good things come to an end, but I just want to know when they begin
Profiel bekijken

Re: . 'Sup [SUCIC] .

op di mei 03, 2016 10:05 pm
De witte wolvin draaide zich om toen hij sprak, en Sucic keek direct in haar twee rode ogen. Ze stonden niet meer zoals ze hadden gedaan bij hun eerste ontmoeting; verslagen en vol verdriet. Dat leek ze allemaal achter zich te hebben gelaten. De reu wendde zijn blik ietwat af toen hij zich dar realiseerde; kon hij maar hetzelfde zeggen. Alle pijn was nog altijd een verse wond bij hem, alsof deze gisteren nog was toegebracht. Kort sloot hij zijn blauwe ogen en drukte de gedachten in slechts een paar seconden naar zijn onderbewustzijn. Niet aan denken.. Niet aan denken... "Aye, I remember you.." antwoordde de grote wolvin, en toen Sucic zijn ogen weer opende, zag hij de herkennende blik in haar ogen. "En ja, tijden veranderen. De volksverhuizing heeft me goed gedaan." De wolf kon niet zeggen dat ze loog; ze zag er echt goed uit. Haar vacht had een zachte, gezonde gloed en zelfs onder die wintervacht kon hij tekenen van goedgevormde spieren zien. Er was alleen één dingetje dat het plaatje een beetje vreemd liet lijken. "Hmm, mis je niet iets?" sprak hij, doelend op het stompje dat ooit een lange, witte staart was geweest. Hij had nog nooit eerder een wolf gezien met zo'n korte staart, dus hij keek er een beetje vreemd van op. Diep in zijn blauwe ogen zat iets van onschuldige nieuwsgierigheid, en dat had er al in geen jaren meer in verscholen gezeten. Niet meer nadat hij uit zijn geboorte roedel werd verbannen.

_________________
"Salvation and Damnation.. are the same thing."

Sucic - Aedan - Fenris
avatar
Berichten : 2206
Pawprints (₱) : 810
Roedel : What will you become? [Ōkami Alpha]
Leeftijd : 6 jeers, 5 monts
Partner : Add some BBQ-sauce & enjoy! [Scarleg II]
Profiel bekijken

Re: . 'Sup [SUCIC] .

op do mei 05, 2016 1:20 pm
. 'Sup .
Amatariseu gaf de reu - wat was zijn naam nou ook al weer? - even de tijd toen ze merkte dat zijn ogen haar lichaam even af leek te speuren. Yeah.. ze begreep dat ze er anders uitzag dan die manen geleden. Maar het leek er eerder op dat hij... iets zag ontbreken? Wat was het? Het bloed dat nog in vacht had gehangen na de oorlog? De kleine krassen die nu verdwenen waren in de loop van de tijd? 'Je bedoelt m'n zwabber? Yeah, 't is een raar verhaal. Die vriendelijke Djinn had al een stukje van m'n staart afgeknabbeld, maar sinds ik hier...' Ze drukte haar lippen eventjes op elkaar omdat er een soort... schaamte door haar maag golfde. '... door de mensen gebracht ben, blijk ik de rest ook te zijn verloren.' Shait.. het was nogal vernederend dat te pakken was genomen door de mensen. Het was haar eigen schuld tho, maar 't kwam gewoon wat... stoerder over als ze zei dat ze op eigen houtje naar Serigala was gewandeld. Hehe, aan de andere kant, ze nu een van de weinige die was ontvoerd door de mensen en de hele shait na kon vertellen. 'Maar goed, genoeg over mij. Wat brengt jou naar dit 'gastvrije' landje?' Bij het woord 'gastvrij' krulde haar mondhoeken even zuur omlaag. Stomme inboorlingen.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
Honest Age:
PitaPata Dog tickers
Gesponsorde inhoud

Re: . 'Sup [SUCIC] .

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum