WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Administrator
Berichten : 156
Pawprints (₱) : 158
Roedel : Heuhuehuhu
Leeftijd : 2 jaar
Partner : She's a butcher with a smile, cut me farther.
Profiel bekijkenhttp://serigala.actieforum.com

Bedankt Djinn/Demi

op wo maa 09, 2016 9:04 am

Demi heeft aangegeven dat ze het RPG'en te zwaar vind om nog te combineren met haar gewone leven en studie. Dat is natuurlijk volkomen logisch en school en je gewone leven gaan altijd voorop! Demi stapt dus af als moderator van Serigala!

We bedanken haar voor alle inzet met het helpen opbouwen van Serigala!

_________________
"Where we're from, there's no sun.
Our hometown's in the dark."

Kadar
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Soortgelijke onderwerpen
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum