WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 2206
Pawprints (₱) : 810
Roedel : What will you become? [Ōkami Alpha]
Leeftijd : 6 jeers, 5 monts
Partner : Add some BBQ-sauce & enjoy! [Scarleg II]
Profiel bekijken

Re: Don't look back (Amatariseu) GESLOTEN

op za maa 19, 2016 2:51 pm

Zwijgend keek de gespierde gedaante naar het verslapte lichaam voor haar. De warmte het brede lijf verdween langzaam maar zeker. Ze was dood. Amatariseu likte emotieloos het bloed van haar kaken. Het was voorbij. Ze voelde Scarlegs ogen in haar nek branden. O ja. Hij was er ook nog. Shait! Ze had er geen meer in! De teef voelde haar hart sneller kloppen, en ze voelde woede opborrelen. Waarom? Ze wist het niet. No fuckin' clue! Maar zin in een gesprek had ze niet. Deze jacht, deze gebeurtenis... het fokte haar op. De vuurrode ogen van de teef gloeide even grimmig. Als ze haar Mate te vriend wilde houden voor latere tijden, kon ze hem beter niet wegjagen. Ze mocht dan wel trots zijn en zich nooit af laten schrikken... maar er zat niets anders op dan weg te rennen. En dat deed ze. Amatariseu keek niet eens om, maar sprong een kleinere holte in. Een keiharde pijnscheut schoot door haar enkel, maar ze verbeet de pijn en stormde verder. Ze was sneller als ze kwaad was, maar als Scarleg het echt wilde, zou hij haar kunnen volgen. Ze hoopte dat de reu (die ze ondanks zijn 'neutraalheid' niet de slimste van Serigala vond) begreep wat er aan de poot was. Hij moest wel. Ze waren Mates, en hij moest onderhand de explosiviteit van zijn partner kennen? Ama dook in de varens, en zag in de verte helderder licht. Eens kijken wat dat te zien was.

[Amatariseu topic-uit]

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
Honest Age:
PitaPata Dog tickers
avatar
Berichten : 587
Pawprints (₱) : 378
Roedel : OKami
Leeftijd : 5 jaar
Partner : there is no fear in het (Amatariseu)
Profiel bekijken

Re: Don't look back (Amatariseu) GESLOTEN

op ma maa 21, 2016 9:51 pm
De os was dood, Scarleg staarde naar het lichaam. Dit was erg! Waarom hadden ze het gedaan. Ze deden hun niks kwaad. De reu had geen zin in een gesprek, Amatariseu keek hem aan en rende weg. Scarleg begreep waarom, en rende de andere kant op. Ze waren Mates, ze kende elkaar heel goed. Ze wisten van elkaar, wat ze moesten doen in sommige situaties. Toch vroeg de albino reu zich af of ze nog wel van hem hield. Soms leek het alsof ze dat niet meer deed. Had hij eigenlijk nog wel gevoelens voor haar, of zat het alleen nog in zijn hoofd? Even hoorde Scarleg wat ritselen, maar hij had geen zin om te reageren. Hij rende door, en plofte uiteindelijk bij een boom neer.

(Scarleg Topic-uit)

_________________
Klik hier:
[/img]
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum