WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 587
Pawprints (₱) : 378
Roedel : OKami
Leeftijd : 5 jaar
Partner : there is no fear in het (Amatariseu)
Profiel bekijken

finally I see you again (Amatariseu)

op di maa 01, 2016 7:47 pm
Scarleg liep door de bergen, hij moest even alleen zijn. Omdat hij even te veel aan zijn kop had, de gedachte aan zijn familie deed hem verdriet. De reu had pas een dochter terug. En dat was Emaya, Reicho was achter gebleven. Ergens vroeg Scarleg zich af, om hij niet terug moest gaan. Om hem te gaan halen, dit voelde een beetje zoals vroeger. Toen met Icandor. Toen liet hij zijn kids ook achter. En Ayero was al overleden. Het deed altijd pijn, als hij eraan dacht. Deze gedachte moesten een plekje krijgen, en dat kostte tijd. Deze plek deed hem goed, hier kon de albino alles een plekje geven. Hier was het rustig, genoeg tijd om na te denken, over alles wat je had mee gemaakt. Een onbekende geur kwam de neus van de reu binnen. Het was geen prooi, maar een soort genoot. De witte albino liep in de richting van waar de geur vandaan kwam. Na een tijdje te hebben gelopen, besloot hij even uit te rusten, bij een boom. Na wat gelik over zijn poten, en op adem te zijn gekomen, liep hij weer verder om te zien, wie of wat er in zijn buurt liep. Niet dat hij erg vond, dat er iemand was. Maar Scarleg wou wel zien wie het was. Een koude ruk wind blies door zijn vacht, en deed hem even rillen. Even schrok de reu van een opvliegende vogel. En al snel kwam een wolf in zijn gezichtsveld. De wolf was nog te ver weg om hem goed te kunnen zien. Zou Scarleg dichterbij gaan? na wat twijfelen besloot Scarleg er heen te lopen. En na een stukje ging hij achter een boom staan, en bekeek de wolf is goed
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum