WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 101
Pawprints (₱) : 99
Leeftijd : 4
Partner : Travis Fimmel
Profiel bekijken

Animal Desires [OPEN]

op zo feb 28, 2016 4:40 pm
Enkele dagen geleden was dit meer nog volledig bevroren geweest, maar daar was weinig van over. Allerlei watervogels dobberden alweer in het water alsof er niets aan de hand was. Hier en daar waren er nog wat restjes ijs te zien aan de zijkanten. Brokken grijze derrie. Langzaam boog hij zich voorover om wat water te nuttigen, want daar was hij wel aan toe. Altijd als hij een flinke maaltijd achter de kiezen had kreeg hij dorst. Maar dan ook altijd. Eenmaal klaar likte hij tevreden de laatste druppeltjes rondom z’n snuit af. Binnenkort werd het weer lente en daar kon hij zich stiekem al op verheugen. Alles wat net even wat mooier in de lente en zomer. Ondanks dat was hij toch wel een liefhebber van het witte goedje. Hij was die wolf die er plezier aan beleefde om door een dik pak sneeuw heen te ploeteren en te rollen. Het leek er alleen niet op dat er nog veel sneeuw zou gaan vallen. De temperaturen waren al heel wat zachter dan voorheen.

_________________
avatar
Administrator
Berichten : 156
Pawprints (₱) : 158
Roedel : Heuhuehuhu
Leeftijd : 2 jaar
Partner : She's a butcher with a smile, cut me farther.
Profiel bekijkenhttp://serigala.actieforum.com

Re: Animal Desires [OPEN]

op do maa 10, 2016 4:46 pm
Twee blauwe ogen staarde tussen de bomen door naar de hemel. Het leek er niet op dat er binnen nu en heel snel nog een bui ging vallen. De reu had geen zin om weer zeiknat te worden van de regen. Het had eeuwig geduurd voordat hij weer droog was en nu ging hij eindelijk op pad voor een slokje drinken. Maar niks was zo verraderlijk als het weer. Rustig waande hij zich door het bos richting Nimweth Lake, hij wist dat hier het meer was. Door zijn kleine expedities had hij langzaam het land in zijn hoofd opgeslagen als een kaart. Kadar stopte en stak zijn neus in de lucht, hij rook een andere wolf in de buurt. Zijn ogen bleven hangen op een andere wolf, die bij het meer stond. Het leek hem niet een ruziezoeker, maar ook wolven waren net zo verraderlijk als het weer. Kadar liet de andere reu dan ook met rust terwijl hij rustig bij het meer wat water ging drinken. Wel hield hij een scheef oog op zijn metgezel, hij wist niet wat die zich in zijn kop zou halen.

_________________
"Where we're from, there's no sun.
Our hometown's in the dark."

Kadar
avatar
Berichten : 101
Pawprints (₱) : 99
Leeftijd : 4
Partner : Travis Fimmel
Profiel bekijken

Re: Animal Desires [OPEN]

op do maa 10, 2016 9:36 pm
Hij was niet de enige die zijn dorst kwam lessen bij het meer. Toen hij eenmaal klaar was ontdekte hij even verderop een reu. Ietwat jonger dan dat hij was, maar dat was niet af te zien aan de grote. Zelfs vanaf deze afstand kon hij zien dat de reu vrij groot was. Het was overduidelijk dat de reu hem ook gezien had, want zo nu en dan vlogen zijn ogen zijn kant op. Blijkbaar was hij op z'n hoede. Hij twijfelde even of hij op de reu af zou stappen, maar zonder dat hij er erg in had liep hij al naar de reu toe. Hij kende redelijk veel wolven die in dit gebied rondliepen, maar dit was een vreemde. De vreemdeling droeg ook een opmerkelijke geur bij zich die hij niet kon plaatsen. Was dit er zo eentje waar hij voor gewaarschuwd was? Het scheen namelijk dat de laatste tijd nogal wat wolven vanuit een ander gebied hierheen verhuisd waren. Er was zelfs een roedel meegekomen die grote plannen had. "Ik heb jou hier nog nooit eerder gezien," merkte hij op toen hij bij de reu kwam staan. Hij hield redelijk wat afstand tussen hem en de reu, want je weet maar nooit hoe hij zou reageren. De reu zag er niet uit alsof hij niet wist hoe hij moest moorden.  

_________________
Gesponsorde inhoud

Re: Animal Desires [OPEN]

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum