WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 82
Pawprints (₱) : 46
Roedel : eat it up & crown it, you're fucking welcome [shadows alpha]
Leeftijd : 7.
Partner : I'll fight your dad in the parking lot.
Profiel bekijken

[RPG] Unleashed

op ma feb 01, 2016 6:47 pm


Unleashed is een text-based rpg, welke zich afspeelt in een erg uitgebreide wereld, welke speciaal gemaakt is voor zowel huishonden als zwerfhonden. Je speelt in de vorm van een hond, welke je precies zo kan vormen als jij wilt. Ben je een normale hond, een met een prima baas, of is jou baas wat minder 'braaf'? Besluit dat op deze rpg. Je mag alles beslissen, je ras, je vachtkleur, je geschiedenis, je toekomst, je karakter, alles!
Leuke voordelen aan Unleashed zijn de packs, de events en de layout, die elk seizoen wordt veranderd naar het seizoen die het op dat moment is. Je kan je eigen pack starten of een pack joinen en het team heeft veel events klaar staan, om de RPG bijzonder spannend te houden.
Meld jij je aan op Unleashed?


Link; http://Unleashed.actieforum.com
Onderwerp; Honden
Soort; RPG[/color]
[color=#999fba]----------------------------------------------------------
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Soortgelijke onderwerpen
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum