Serigala


 

Deel | 
 

 Serigala promotie topic!

Ga naar beneden 
Kadar
Administrator

avatar


Wolven profiel
Leeftijd: 4 jaar
Geslacht: Reu
Partner: Geen

BerichtOnderwerp: Serigala promotie topic!   wo feb 17, 2016 3:43 pm

In dit topics komen alle update berichten te staan die Serigala eens in de paar weken krijgt. Voel je vrij ze te delen op andere fora maar hou je aan hun regels!

Code:
<link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Cinzel" rel="stylesheet" type="text/css"><blockquote><div style="background:#1a1c21;border-radius:15px;color:#e3e3e3;float:left; font-size:10px; letter-spacing:1px; width:450px;text-align:justify; margin: 20px 10px 10px 5px;padding:10px;"><h1 style="font-family: 'Cinzel';margin-bottom: -5px;text-shadow:#2e2e2e 0 4px 5px;color:#e3e3e3;font-size: 24px;">Serigala is terug!</h1>&nbsp;<br><p><img src="http://i.imgur.com/iE3WScV.png" style="width:450px;" border="0" alt=""><br><br>Serigala, het land van de wolven. Serigala is het Indonesische woord voor wolf en dat is precies waar deze RPG om draait. In Serigala kruip je in de huid van een wolf en verken je het gebied, maak je vrienden (of vijanden!), start je een roedel of doe je compleet iets anders. Het ligt compleet in jouw handen! Jij bepaalt het uiterlijk, geslacht en de persoonlijkheid van jouw eigen wolf.<br>Hier op Serigala streven we voor het semi-realistische beeld van de RPG. Dit houd in dat we zo realistisch mogelijk RPG'en met onze wolven, alsof het net echte zouden kunnen zijn!<br><br>Ben jij klaar om het avontuur in te duiken en in de huid van een wolf te kruipen? Registreer je dan snel op <a href="http://serigala.actieforum.com/" class="postlink">Serigala</a>!<br><br><strong>Naam:</strong> Serigala<br><strong>Soort:</strong> [ RPG ]<br><strong>Onderwerp:</strong> Semi-realistisch wolven<br><strong>Omschrijving:</strong> Serigala is een wolven RPG waarin jij de wolf speelt!<br><strong>Link:</strong> <a href="/">http://serigala.actieforum.com/</a><br><strong>Eventuele banner/afbeelding:</strong> -<br></p></div></blockquote>

Serigala is terug!

 Serigala, het land van de wolven. Serigala is het Indonesische woord voor wolf en dat is precies waar deze RPG om draait. In Serigala kruip je in de huid van een wolf en verken je het gebied, maak je vrienden (of vijanden!), start je een roedel of doe je compleet iets anders. Het ligt compleet in jouw handen! Jij bepaalt het uiterlijk, geslacht en de persoonlijkheid van jouw eigen wolf.
Hier op Serigala streven we voor het semi-realistische beeld van de RPG. Dit houd in dat we zo realistisch mogelijk RPG'en met onze wolven, alsof het net echte zouden kunnen zijn!

Ben jij klaar om het avontuur in te duiken en in de huid van een wolf te kruipen? Registreer je dan snel op Serigala!

Naam: Serigala
Soort: [ RPG ]
Onderwerp: Semi-realistisch wolven
Omschrijving: Serigala is een wolven RPG waarin jij de wolf speelt!
Link: http://serigala.actieforum.com/
Eventuele banner/afbeelding: -


_________________
"Where we're from, there's no sun.
Our hometown's in the dark."

Kadar


Laatst aangepast door Kadar op wo feb 17, 2016 3:46 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://serigala.actieforum.com
Kadar
Administrator

avatar


Wolven profiel
Leeftijd: 4 jaar
Geslacht: Reu
Partner: Geen

BerichtOnderwerp: Re: Serigala promotie topic!   wo feb 17, 2016 3:44 pmCode:
<link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Cinzel" rel="stylesheet" type="text/css"><blockquote><div style="background:#1a1c21;border-radius:15px;color:#e3e3e3;float:left; font-size:10px; letter-spacing:1px; width:450px;text-align:justify; margin: 20px 10px 10px 5px;padding:10px;"><h1 style="font-family: 'Cinzel';margin-bottom: -5px;text-shadow:#2e2e2e 0 4px 5px;color:#e3e3e3;font-size: 24px;">Update!</h1>&nbsp;<br><p><img src="http://i.imgur.com/iE3WScV.png" style="width:450px;" border="0" alt=""><br><br>Serigala is nu al zo'n twee weken in de lucht en het gaat goed! In alle gebieden wordt actief geRPG'd en kan iedereen zijn draai vinden! Achter de schermen wordt hard gewerkt aan veel verbeteringen voor het forum en een awards systeem! Ook is de eerste <a href="http://serigala.actieforum.com/t56-fight-between-two-worlds">verhaallijn</a> aan de gang die heel wat teweeg brengt bij de wolven die al in Serigala woonden voordat de buitenstaanders kwamen.<br><br>Ben jij klaar om het avontuur in te duiken en in de huid van een wolf te kruipen? Registreer je dan snel op <a href="http://serigala.actieforum.com/" class="postlink">Serigala</a>!<br><br>Alle gebruikers hebben in totaal [b]1138[/b] berichten geplaatst
We hebben [b]59[/b] geregistreerde gebruikers
De nieuwste gebruiker is [b]Shax[/b]<br></p></div></blockquote>

Update!

 Serigala is nu al zo'n twee weken in de lucht en het gaat goed! In alle gebieden wordt actief geRPG'd en kan iedereen zijn draai vinden! Achter de schermen wordt hard gewerkt aan veel verbeteringen voor het forum en een awards systeem! Ook is de eerste verhaallijn aan de gang die heel wat teweeg brengt bij de wolven die al in Serigala woonden voordat de buitenstaanders kwamen.

Ben jij klaar om het avontuur in te duiken en in de huid van een wolf te kruipen? Registreer je dan snel op Serigala!

Alle gebruikers hebben in totaal 1138 berichten geplaatst
We hebben 59 geregistreerde gebruikers
De nieuwste gebruiker is Shax


_________________
"Where we're from, there's no sun.
Our hometown's in the dark."

Kadar
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://serigala.actieforum.com
Kai
Administrator

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Serigala promotie topic!   di nov 15, 2016 4:53 pm

Code:
<link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Cinzel" rel="stylesheet" type="text/css"><blockquote><div style="background:#1a1c21;border-radius:15px;color:#e3e3e3;float:left; font-size:10px; letter-spacing:1px; width:450px;text-align:justify; margin: 20px 10px 10px 5px;padding:10px;"><h1 style="font-family: 'Cinzel';margin-bottom: -5px;text-shadow:#2e2e2e 0 4px 5px;color:#e3e3e3;font-size: 24px;">Update!</h1>&nbsp;<br><p><img src="http://i.imgur.com/iE3WScV.png" style="width:450px;" border="0" alt=""><br><br>Serigala is al een tijdje open en het gaat nog steeds goed! Sinds kort hebben we met alle leden de 10.000 berichten bereikt en ook zijn we een tijd geleden over de 100 gebruikers gegaan. Er zijn daarnaast nieuwe gebieden bijgekomen die meer mogelijkheden bieden in de RPG.

Er loopt ook een beer rond in Serigala die de boel zo nu en dan flink opschudt. Momenteel verkeert hij in winterrust, maar voor wolven die te dichtbij zijn hol komen kan hij nog steeds een groot gevaar zijn. Ook zijn wij achter de schermen bezig met een nieuwe verhaallijn voor het hele forum die binnenkort zal gaan starten.
<br><br>Ben jij klaar om het avontuur in te duiken en in de huid van een wolf te kruipen? Registreer je dan snel op <a href="http://serigala.actieforum.com/" class="postlink">Serigala</a>!<br><br>Alle gebruikers hebben in totaal [b]10467[/b] berichten geplaatst
We hebben [b]144[/b] geregistreerde gebruikers
De nieuwste gebruiker is [b]Alcyone[/b]<br></p></div></blockquote>

Update!

 Serigala is al een tijdje open en het gaat nog steeds goed! Sinds kort hebben we met alle leden de 10.000 berichten bereikt en ook zijn we een tijd geleden over de 100 gebruikers gegaan. Er zijn daarnaast nieuwe gebieden bijgekomen die meer mogelijkheden bieden in de RPG.

Er loopt ook een beer rond in Serigala die de boel zo nu en dan flink opschudt. Momenteel verkeert hij in winterrust, maar voor wolven die te dichtbij zijn hol komen kan hij nog steeds een groot gevaar zijn. Ook zijn wij achter de schermen bezig met een nieuwe verhaallijn voor het hele forum die binnenkort zal gaan starten.


Ben jij klaar om het avontuur in te duiken en in de huid van een wolf te kruipen? Registreer je dan snel op Serigala!

Alle gebruikers hebben in totaal 10467 berichten geplaatst
We hebben 144 geregistreerde gebruikers
De nieuwste gebruiker is Alcyone


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kai
Administrator

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Serigala promotie topic!   zo feb 19, 2017 7:20 pm

Code:
<link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Cinzel" rel="stylesheet" type="text/css"><blockquote><div style="background:#1a1c21;border-radius:15px;color:#e3e3e3;float:left; font-size:10px; letter-spacing:1px; width:450px;text-align:justify; margin: 20px 10px 10px 5px;padding:10px;"><h1 style="font-family: 'Cinzel';margin-bottom: -5px;text-shadow:#2e2e2e 0 4px 5px;color:#e3e3e3;font-size: 24px;">Update!</h1>&nbsp;<br><p><img src="http://i.imgur.com/iE3WScV.png" style="width:450px;" border="0" alt=""><br><br>Het is winter in Serigala! Grote gebieden zijn bedekt onder een dikke laag sneeuw en er heerst voedselschaarste. Bovendien gaat er een virus rond onder de wolven van het gebied. Steeds meer wolven raken ermee besmet en verspreiden het weer onder andere dieren.

Daarnaast hebben wij sinds kort een subforum waar handige handleidingen komen te staan voor onze leden.

<br><br>Ben jij klaar om het avontuur in te duiken en in de huid van een wolf te kruipen? Registreer je dan snel op <a href="http://serigala.actieforum.com/" class="postlink">Serigala</a>!<br><br>Alle gebruikers hebben in totaal [b]13927[/b] berichten geplaatst
We hebben [b]159[/b] geregistreerde gebruikers
De nieuwste gebruiker is [b]Lucina[/b]<br></p></div></blockquote>


Update!

 Het is winter in Serigala! Grote gebieden zijn bedekt onder een dikke laag sneeuw en er heerst voedselschaarste. Bovendien gaat er een virus rond onder de wolven van het gebied. Steeds meer wolven raken ermee besmet en verspreiden het weer onder andere dieren.

Daarnaast hebben wij sinds kort een subforum waar handige handleidingen komen te staan voor onze leden.Ben jij klaar om het avontuur in te duiken en in de huid van een wolf te kruipen? Registreer je dan snel op Serigala!

Alle gebruikers hebben in totaal 13927 berichten geplaatst
We hebben 159 geregistreerde gebruikers
De nieuwste gebruiker is Lucina


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darayvian
Moderator

avatar


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Serigala promotie topic!   do apr 27, 2017 7:49 pm

Code:
<link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Cinzel" rel="stylesheet" type="text/css"><blockquote><div style="background:#1a1c21;border-radius:15px;color:#e3e3e3;float:left; font-size:10px; letter-spacing:1px; width:450px;text-align:justify; margin: 20px 10px 10px 5px;padding:10px;"><h1 style="font-family: 'Cinzel';margin-bottom: -5px;text-shadow:#2e2e2e 0 4px 5px;color:#e3e3e3;font-size: 24px;">Update!</h1>&nbsp;<br><p><img src="http://i.imgur.com/iE3WScV.png" style="width:450px;" border="0" alt=""><br><br>Het is lente en dat betekent dat de temperaturen weer omhoog gaan en dat het overgrote gedeelte aan sneeuw verdwenen is. Wie wil afkoelen zal nu naar het Hoge Noorden moeten trekken. Toch lijkt er iets vreemds aan de hand, want waar er vorig jaar nog een overvloed aan voedsel was, lijken veel prooidieren nu in aantallen zijn afgenomen. Komt dit door de strenge winter of is er iets anders aan de hand?
<br><br>Ben jij klaar om het avontuur in te duiken en in de huid van een wolf te kruipen? Registreer je dan snel op <a href="http://serigala.actieforum.com/" class="postlink">Serigala</a>!<br><br>Alle gebruikers hebben in totaal [b]16279[/b] berichten geplaatst
We hebben [b]186[/b] geregistreerde gebruikers
De nieuwste gebruiker is [b]Nyx[/b]<br></p></div></blockquote>

Update!

 Het is lente en dat betekent dat de temperaturen weer omhoog gaan en dat het overgrote gedeelte aan sneeuw verdwenen is. Wie wil afkoelen zal nu naar het Hoge Noorden moeten trekken. Toch lijkt er iets vreemds aan de hand, want waar er vorig jaar nog een overvloed aan voedsel was, lijken veel prooidieren nu in aantallen zijn afgenomen. Komt dit door de strenge winter of is er iets anders aan de hand?


Ben jij klaar om het avontuur in te duiken en in de huid van een wolf te kruipen? Registreer je dan snel op Serigala!

Alle gebruikers hebben in totaal 16279 berichten geplaatst
We hebben 186 geregistreerde gebruikers
De nieuwste gebruiker is Nyx


_________________

The road to HELL is paved with good intentionsDarayvian, Polaris, Loki
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Serigala promotie topic!   zo jul 16, 2017 8:28 pm

Code:
<link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Cinzel" rel="stylesheet" type="text/css"><blockquote><div style="background:#1a1c21;border-radius:15px;color:#e3e3e3;float:left; font-size:10px; letter-spacing:1px; width:450px;text-align:justify; margin: 20px 10px 10px 5px;padding:10px;"><h1 style="font-family: 'Cinzel';margin-bottom: -5px;text-shadow:#2e2e2e 0 4px 5px;color:#e3e3e3;font-size: 24px;">Update!</h1>&nbsp;<br><p><img src="http://i.imgur.com/iE3WScV.png" style="width:450px;" border="0" alt=""><br><br> • Er is een nieuw subgebied bijgekomen! Vanaf nu is er een warmwaterbron te vinden in de Taiga.
• Een nieuwe verhaallijn is gestart in Serigala. De alfa van de Shadows is dood aangetroffen en er is geen spoor van de moordenaar. Wie heeft het gedaan? En hoe gaat het nu verder met de Shadows?
<br><br>Ben jij klaar om het avontuur in te duiken en in de huid van een wolf te kruipen? Registreer je dan snel op <a href="http://serigala.actieforum.com/" class="postlink">Serigala</a>!<br><br>Alle gebruikers hebben in totaal [b]18286[/b] berichten geplaatst
We hebben [b]191[/b] geregistreerde gebruikers
De nieuwste gebruiker is [b]Zoar[/b]<br></p></div></blockquote>

Update!

 • Er is een nieuw subgebied bijgekomen! Vanaf nu is er een warmwaterbron te vinden in de Taiga.
• Er is een nieuwe verhaallijn gestart in Serigala. De alfa van de Shadows is dood aangetroffen en er is geen spoor van de moordenaar. Wie heeft het gedaan? En hoe gaat het nu verder met de Shadows?


Ben jij klaar om het avontuur in te duiken en in de huid van een wolf te kruipen? Registreer je dan snel op Serigala!

Alle gebruikers hebben in totaal 18286 berichten geplaatst
We hebben 191 geregistreerde gebruikers
De nieuwste gebruiker is Zoar


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Serigala promotie topic!   

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Algemene Onzin Topic
» Dream-topic.
» Reclame Topic
» Het onzin topic
» Algemene Onzin Topic

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Algemeen :: Off-Game :: Affiliates-
Ga naar: